Schüco ramen: topkwaliteit met oog voor esthetiek

Maximaal comfort voor elke woning

Onze ramen van Schüco zetten niet alleen de stijl van je huis extra in de verf. Ze helpen je ook besparen op je energiefactuur, zijn een extra beveiliging tegen inbraak én doorstaan de tand des tijds.

Ze zijn standaard voorzien van onzichtbare scharnieren, ingewerkt in de profielkamers. Dus geen twijfel meer of ze al dan niet in het kleur van je raamprofiel moeten. 

Aan de binnenkant zijn onze ramen uiterst sober en strak dankzij het ingewerkte krukmechanisme waardoor enkel de greep zichtbaar is.

Voeg daar de zeer uitgebreide waarborg op lakwerk aan toe (10 jaar!), en je weet dat je gerust kan genieten.

Schüco premium partner: ramen voor bouwprojecten en openbare werken klasse 4

Met de aluminium Schüco systemen ben je als bouwpartner altijd verzekerd van

  • de strengste Duitse kwaliteitscontroles tijdens het productieproces
  • 3 maandelijkse kwaliteitscontroles op correcte assemblage (Seco, ATG certificatie)
  • de beste isolerende, wind- en waterdichte eigenschappen

Schüco staat in voor álle componenten: profielen, beslagen, dichtingen, glassteunen, lakwerk of anodisatie … Zo is alles altijd perfect op elkaar afgestemd.

Het buitenschrijnwerk wordt in onze ateliers vervaardigd met de moderne Schüco computergestuurde dubbele verstekzaag. Aangestuurd door het Schüco bewerkingscentrum AF 300. Alle producten voldoen 100% aan de Duitse norm. 

Ventileren? Met Renson!

Af en toe de ramen open zetten, volstaat al lang niet meer om goed te verluchten. Daarvoor is het te lokaal en te tijdelijk. Het gebeurt ook niet op een gecontroleerde manier waardoor je kostbare energie verliest. Open ramen zorgen dikwijls voor geluidshinder, geven insecten vrije toegang en trekken extra de aandacht van inbrekers.

Natuurlijk ventileren

Voor een gezond binnenklimaat is het belangrijk dat je voortdurend en gecontroleerd ventileert via een systeem met natuurlijke toevoer. Dat is gezond want de aanvoer van verse lucht gebeurt rechtstreeks via het buitenschrijnwerk. Bovendien is er geen energie nodig en zijn de ventilatiesystemen bijzonder gebruiksvriendelijk.

Wil je in één klap de zon van je ramen weg houden? Dan voorziet RENSON ook een natuurlijk ventilatiesysteem met geïntegreerde screens.

Technische specificaties

VAN TRAPPEN BV © - 2023